بازی فعالیتی که با میل و اختیار و باهدف سرگرمی و تفریح و معمولاًدر اوقات فراغت انجام میشود.

در این مطلب با ما همراه باشید تا با ماهیت "بازی " بیشتر آشنا شوید.


در واقع ما انسان ها برای تفریح و شادی رو به بازی می آوریم. در افکار عموم بازی مخصوص بچه هاست اما از دیدگاه علمی بازی مخصوص کودکان نیست  هر فعالیتی که فرد با اختیار برای ایجاد لذت و شادی انجام دهد و در آن قوانینی وجود داشته باشد بازی محسوب میشود. بازی‌ها غالباً اشکال  مختلف اجتماعی، قومی، و فرهنگی، دارند و همچنین مردم برای اجرای آن از ابزار هایی استفاده میکنند که به  کلمه "اسباب بازی" معروف است. در واقع حتی ابزار هایی مثل راکت ،توپ و. همه نوعی اسباب بازی هستند و خیلی از افراد بزرگسال از آن استفاده میکنند.البته امروزه بازی‌ها  بیشتر به شکل بازی های کامپیوتری هستند.

همانطور که قبلا گفته شد بازی با هدف ایجاد نشاط و لذت صورت میگdرد اما مسئله مهمی که در پشت این موضوع نهفته است میتواند به مراتب تاثیر گذار تر بر زندگی افراد باشد .در واقع ما میتوانیم با بازی کردن علاوه بر ایجاد نشاط و شادی کمی هم آموزa و یاد گیری را به آن اضافه کنیم  مثال ساده آن  بسیاری از کارت های آموزشی زبان انگلیسی برای کودکان هستند که علاوه بر بازی باعث یادگیری بهتر کودکانمان می شود . و یا بسیاری از بازی های فکری که برای تمام سنین وجود دارد. پس سعی کنیم در هنگام بازی مسیر هایی را در نظر بگیریم که علاوه بر نشاط درس ها و چیز های جدید را یاد بگیریم و همچنین به کودکان خود انتقال دهیم.

در مورد بازی  های هدفمند حتی میتوان به دوران باستان ایران باز گشت مثلا در ایران باستان کودکان از سن پنج سالگی سواری و تیراندازی می‌آموختند. در آغاز تیراندازی به حالت پیاده و سپس اسب‌سواری و بعد تیراندازی در حالی که سوار بر اسب بودند را یاد می‌گرفتند. کسانی که در آموزشگاه درباری تیراندازی و سوارکاری می‌آموختند همراه شاه به شکار می‌رفتند تا در ضمن تفریح، نیرومند، فداکار، دلیر و باانضباط شوند و جنگ‌آزمایی و سلحشوری بیاموزند. مهم‌ترین بازی‌های کودکان برای تربیت جنگی آن‌ها عبارت بود از: اسب‌سواری، تیراندازی، شکار، چوگان‌بازی و زوبین‌اندازی. دورهٔ آموزشی کودکان از پنج‌سالگی شروع و در بیست‌سالگی خاتمه می‌یافت. گزنفون در تاریخ خود می‌نویسد که کودکان ایرانی از خردسالی کمان کشیدن و تیرانداختن می‌آموختند و تا حدود هفده سالگی ادامه داشت.

پس میبینیم که این فرهنگ بسیار موثر و قدیمی است که با وجود ساده گرفتن و شادی کردن به سمت هدفی بسیار مهم و ارزشمند حرکت کنیم . و خود و کودکانمان را راحت تر برای زندگی آماده و قوی کنیم.


گونه های بازی

البته با گذشت زمان و پیشرفته تر شدن زندگی بازی هم مانند بسیاری از چیز های دیگر دستخوشت تغییراتی شده و انواع مختلفی از آن به وجود آمده انواعی از آن ها عبارت اند از :
  • بازی کازینویی
  • بازی های مهارتی
  • بازی های ورزشی
  • بازی های فکری
  • بازی های راهبردی
  • بازی های بزمی
  • بازیهای بچگانه
  • بازی های حدسی
  • بازی های ویدیویی
  • بازی های اینترنتی (آنلاین)
  • چیستان ها
  • بازی های کامپیوتری
 
در آخر تشکر میکنم از این که تا پایان مطلب "بازی  را بهتر بشناسیم "با ما همرا بودید.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه صوتی حقوقدان تخفیف های متنوع دیگ آبگرم ؛ دیگ بخار معرفی و بررسی محصولات جی ال ایکس پنگوئن خانم :) کسب درآمد از اینترنت البرز رایانه Christine seoanar